24-25-26 de març de 2017

El Tornemi X

 

 

Excèntrica Aula Taller d’Art ha arribat a una fita d’una certa rellevància: el Tornemi X. Com sabeu, el tornemi és un pastisset individual que a més de ser originari de Sant Hilari, per dret també dóna nom majúscul a una festa d’Excèntrica artística, multidisciplinar, oberta, participativa, amb ànima Fluxus i inclinació hedonista. Cadascuna d’aquestes trobades acaba amb la proclamació del Tornemi següent i de qui l’organitzarà; en aquest darrer a partir d’un suggeriment dels companys Tarats pels Relats ha correspost al grup Entintats l’organització del Tornemi Tàndems Artístics a la primavera de 2017.

El viatge pels Mons Paral·lels ens va fer veure unes Ombres que ja intuïren un Procés que provocaria més d’un Exabrupte per l’ambient Embruixat de l’Art i els Relats que inevitablement derivarien en Somnis i Cartes d’Amor. Tot plegat va fer que als Entintats se’ns acudís: “Reinterpretem-ho tot de nou, que ens ha agradat prou, i fem un Tándem d’Artistes en què unim allò que no lliga, deixem que ens guiï l’artista visual i descrivim amb la ploma per allà on ens porta.”
I els Entintats ens vam posar a la feina, cosa que per aquests topants i per una qüestió d’excentricitat en diuen comissariar.

Seguir a @ExcentricaArt