27,28 i 29 juliol 2018

Ràdio Relats “Tornemi 13 Rue del Percebe”

Us convidem a participar en l’edició d’aquest Tornemi que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Sant Hilari Sacalm durant el cap de setmana del 27-28-29 de juliol i que té per tema: “13 rue del Percebe”.
Els Tornemi són una trobada d’artistes de diferents disciplines que comparteixen el seu treball a partir d’un tema comú.
En aquesta edició, les aportacions dels lletraferits seran “RÀDIO RELATS” inspirats en la darrera pàgina del Tio Vivo coneguda com a 13 Rue del Percebe. Per la xarxa, biblioteques i llibreries trobareu informació sobre els personatges i l’edifici creats per Francisco Ibáñez a començaments dels seixanta.
Com sempre: per amor a l’art i a les lletres!

Bases de participació:
1- Podeu inspirar-vos en l’edifici, els personatges, situacions, l’època, la sargantana de la paret, l’Ibáñez, la claveguera, l’època de les radionovel·les i señoras Francis, la misèria, el aquínohayquienviva etc…
Escolliu el format que us vingui més de gust: Poema, esquetx, relat curt, vodevil, el que vulgueu! Podeu escriure el vostre text en català, castellà o en una altra llengua si ens feu arribar també la traducció corresponent.
2- Extensió – Durada: Que no superi els 3 minuts (una mica més d’1 pàgina, segons com feu la lectura).
3- Cal que enregistreu el text amb qualsevol estri o andròmina que tingueu a mà apta per fer-ho. Pot ser llegit, actuat, sobreactuat, mal actuat… NO OBLIDEU COMENÇAR LA VOSTRA GRAVACIÓ AMB EL TÍTOL DE L’OBRA, EL NOM DE L’AUTOR/A I EL DE LA PERSONA QUE FA LA LOCUCIÓ (si és una persona diferent a l’autor/a).
4- Envieu els dos arxius (text i veu) a tornemi.art@gmail.com des del dia 1 fins al 15 de juliol fent constar a l’assumpte: RÀDIO RELATS TORNEMI.
5- El vostre “ràdio relat” serà emès per ràdio Sant Hilari 107.3 durant els dies del Tornemi (si podem, penjarem els podcasts a la xarxa, no prometem quan).

Per a més informació, aquí som:

13 Rue del Percebe


tornemi.art@gmail.com
eherna22@gmail.com

Seguir a @TornemiArt