24-25-26 de març de 2017

TÀNDEM CATORZE

NÚRIA BOLIVAR  i MARTA COMPTE

NÚRIA BOLIVAR GRAUPERA

Vaig néixer a Sevilla, de pares catalans. Una part de la meva infància la vaig passar allà i una altra a Calella. Ara visc al costat del Montseny. Gaudeixo pensant i creant, i la mateixa obra m’ensenya el camí a seguir … o potser és la ment que s’ha relaxat i ha deixat sortir l’ànima?

Em fascina la ment, els pensaments, la consciència, el subconscient i la capacitat de superació que tenim els éssers humans. Penso que és millor crear que recrear. M’agrada treballar amb materials inespecífics, sense una finalitat creativa inicial, com el paper de ​​diari, escrits, el pòsit del cafè… i em sorprenc jo mateixa dels resultats, ja que són la base de les meves pintures. Els estic agraïda pel que m’aporten.

A partir de l’experimentació i el treball amb diferents materials, vull reflectir algunes de les preguntes essencials que es fa l’ésser humà. La reflexió i la contraposició dels mons interiors i exteriors flueixen en les composicions de les meves obres. En definitiva, vull transmetre a través d’elles que l’atracció visual porti l’espectador a la reflexió.

MARTA COMPTE

Record d’infància els tornemis  i els jaumets, em torna l’olor de llenya que feia tot Sant Hilari i els passeigs en bicicleta per anar a omplir el canti a la font del ferro, caçar capgrossos a les basses per posar-los al safareig de pedra de casa. I aprendre a escriure bé aquests records, gràcies als meus amics Tarats.

Seguir a @ExcentricaArt