TÀNDEM TRENTA-SET

MAITE TARRÉS  i FERRAN D’ARMENGOL

MAITE TARRÉS BOSCH
El meu naixement va ser a Girona el 1960, però el poble referent  sempre ha estat Arbúcies, en el que he despertat  a l’amor per l’Art i la natura i en concret  al Montseny.

Inicialment  autodidàctica  la  meva  formació  artística es va desenvolupar entre  l’ escola Massana i la facultat de Belles Arts Sant Jordi a Barcelona.

L’especialitat en Gravat no ha frenat  mai  l’inquietud per  experimentar  amb  altres tècniques  artístiques, gràcies al treball  de  professora a l’escola d’Art i Disseny a Olot.
Les meves obres s’enriqueixen  amb el coneixement de cultures ancestrals de l’humanitat, pensaments, inquietuds, subconscient i  també de l’Univers.

FERRAN D’ARMENGOL  i GALCERAN (Barcelona, 1959)
Escriptor vocacional i empleat de banca, entre 1998 i 2000 realitza cursos de literatura a l’escola de L’Ateneu Barcelonès amb els escriptors Isidre Grau i Maria Barbal. Forma part del grup literari “Setze Petges”, amb qui ha publicat tres llibres. També ha publicat en reculls d’autoria diversa amb l’ARC (Associació de Relataires en Català) a la Revista Catarsi de la SCCFF, a la revista literària INÈDITS i a la revista Cultural LO CANTICH.

Seguir a @TornemiArt