24-25-26 de març de 2017

TÀNDEM VINT-I-NOU

ISABEL FONT  i RAIMON ARTÍS

ISABEL FONT MERCADER

Sóc de Sant Hilari i sempre he tingut un llapis o un pinzell a la mà.

Els més grans pot ser recordareu que quan era molt jove m’ instal.lava amb el meu cavallet , les teles i pintures a qualsevol racó del poble. Després posava els quadres a l’aparador de la botiga dels meus pares per poder mostrar l’obra acabada als vianants.

La meva formació a nivell de pintura ha estat autodidacta. He pintat aquarel·les i sobretot olis, i des de fa un temps he descobert el gravat .

La tècnica del gravat sempre m’ha atret i des del 2011 que estic aprenent amb la mestra i artista Fina Milà, en el grup d’artistes d’Excèntrica, amb aquesta nova tècnica he reprès la meva trajectòria artística.

RAIMON ARTÍS

Sóc d’emoció fàcil i sovint em complico en lluites que sé perdudes abans que existeixin, perquè, tot i que no entenc moltes coses de la vida, m’agrada viure i saber que visc. Vindico el somni com a carta magna de l’enteniment i la relació.

Durant 40 anys m’he dedicat a explicar com és de bàrbar el català i ara he de considerar que no n’hi ha per tant.

Seguir a @ExcentricaArt