24-25-26 de març de 2017

TÀNDEM VINT-I-TRES

ORIOL MAS i MARIA TERESA GALAN

ORIOL MAS

No recordo la primera vegada que vaig tenir la necessitat de fer alguna cosa amb un cordill entre els dits. No crec que sigui artista, màxim teixidor temporal. M’apassiona aprendre i anar per la vida badant. Pròxims reptes: trobar un pescador que m’ensenyi a reparar una xarxa (ja les sé fer), aprendre la tècnica del baix llis, de la forja, …

MARIA TERESA GALAN BUSCATÓ

Nascuda a Barcelona, pràcticament ha dedicat la seva vida a la docència. Els últims anys va compaginar les classes amb l’assessorament lingüístic.

Fidel a la llengua, quan es va jubilar va endinsar-se en el camp de l’escriptura, sobretot el relat curt. És membre de l’Associació de Relataires en Català. Ha participat i ha quedat finalista en diversos concursos literaris.

Alguns relats han estat llegits i interpretats a Monrelat de Ràdio Trinitat Vella, i a Vols llegir? de Ràdio Nova de Vilanova del Camí. També n’han publicat a diferents blogs i revistes d’internet. Ha participat en diferents publicacions col·lectives i és l’autora del recull de relats HISTÒRIES QUOTIDIANES (2015).

Seguir a @ExcentricaArt