24-25-26 de març de 2017

TÀNDEM VINT-I-VUIT

ROSA PLANAS i MONTSERRAT ENCABO

ROSA PLANAS
Fer tapís requereix  molta paciència, és un treball lent i necessites moltes hores per acabar una peca. La concentració és imprescindible per avançar, triar els colors, decidir quins punts interpretaran millor allò que vols. Per mi, fer tapís és gairebé una teràpia.

MONTSERRAT ENCABO ARGELICH
Sempre m’ha agradat llegir; des de ben menuda m’empassava totes les històries que trobava a la biblioteca. I tot i que em decantava per les ciències, amb el pas dels anys m’he enganxat a l’escriptura.

Gràcies a haver fet un parell de cursos d’escriptura literària i a participar en un concurs de microcontes, m’he trobat amb gent maquíssima tocada per les lletres; una colla de Tarats pels relats…

I em fa molta il·lusió participar per segona vegada al Tornemi!

Seguir a @ExcentricaArt